تاریخ انتشار : دوشنبه ۲۶ شهریور ۱۴۰۳ - ۱۰:۲۷
کد خبر : 1582

ردپای بلانکیت در نان و شیرینی؛خطرناک یا بی‌خطر؟

ردپای بلانکیت در نان و شیرینی؛خطرناک یا بی‌خطر؟

ردپای بلانکیت در نان و شیرینی؛خطرناک یا بی‌خطر؟ به گزارش خبرآنلاین، دکتر محمد هاشمی، دبیر انجمن علمی پیشگیری و درمان چاقی با اشاره به اینکه بلانکیت یا جوهر قند، سفیدکننده‌ای است که کاربرد زیادی در صنایع غذایی و نیز در تولید قند و شکر دارد، می‌گوید: این ماده بواسطه خاصیت احیاءکنندگی که دارد می‌تواند باعث

ردپای بلانکیت در نان و شیرینی؛خطرناک یا بی‌خطر؟



ردپای بلانکیت در نان و شیرینی؛خطرناک یا بی‌خطر؟

به گزارش خبرآنلاین، دکتر محمد هاشمی، دبیر انجمن علمی پیشگیری و درمان چاقی با اشاره به اینکه بلانکیت یا جوهر قند، سفیدکننده‌ای است که کاربرد زیادی در صنایع غذایی و نیز در تولید قند و شکر دارد، می‌گوید: این ماده بواسطه خاصیت احیاءکنندگی که دارد می‌تواند باعث از بین رفتن یا کاهش سطح آنتی‌اکسیدان‌هایی بشود، لذا مصرف این ماده از این جهت می‌تواند زیان‌رسان باشد. همچنین این ماده در ذات خودش خاصیت سرطانزایی دارد و مصرف بیش از حد مجاز آن می‌تواند خطرناک باشد.

او تاکید می‌کند: گرچه که اساسا خوردن شیرینی‌ها و ترکیبات آنها برای سلامتی زیانبار هستند، ولیکن افزودن مقادیر مجاز بلانکیت(۱۰میلی‌گرم در لیتر) به آنها درصورتی که تاییدیه مراجع بهداشتی را داشته باشد، خطر مضاعفی برای بدن ما ندارد. بی‌شک توجه کردن به برچسب مواد غذایی ما را از میزان افزودنی‌های مجاز موجود در آن ماده غذایی آگاه می‌کند.



منبع خبر

ردپای بلانکیت در نان و شیرینی؛خطرناک یا بی‌خطر؟
7CR کانال بازنشر خبری هفت (سیاسی – اجتماعی – اقتصادی – تکنولوژی و …)

تبلیغات در سایت بانشر خبری 7

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.